Artur Hernàndez, ha estat elegit candidat de Compromís per Picassent a l’Alcaldia de la ciutat per part de l’Assemblea de la formació valencianista. El col·lectiu picassentí de Compromís havia convocat primàries per triar el candidat o la candidata per encapçalar la llista de la seua formació en les pròximes eleccions municipals i finalment, l´únic candidat presentat ha estat l’actual regidor de la formació.

L’elecció de Artur Hernàndez, es va produir per unanimitat. Artur Hernàndez és, actualment, el portaveu del grup municipal de la Coalició Compromís a Picassent. Durant les dos darreres legislatures va tindre responsabilitat dins del govern de Picassent com a regidor de Cultura, Joventut i Promoció del valencià i va formar part del govern gràcies a l’acord que Compromís va arribar entre el 2003 i 2011 per governar la població de Picassent. Amb Artur Hernàndez, COMPROMÍS s’ha consolidat com la tercera força política de Picassent i sempre ha estat clau en la governabilitat de Picassent.

En la present legislatura, Artur Hernàndez ha estat portaveu del Grup Municipal de Compromís i ha encapçalat l’oposició de la ciutat davant un Partit Socialista obsessionat en la imatge i la propaganda i amb nul·litat de propostes de govern i per altra part un Partit Popular desentortat i sense presència en l’oposició. Amb Artur Hernàndez la Coalició Compromís ha denunciat durant esta legislatura temes com les grans barreres arquitectòniques de Picassent, ha presentat un pla municipal d’estalvi energètic, l’escàndol del repartiment d’entrades a la Casa de Cultura o la nula política de promoció del comerç local de l’actual equip de govern socialista.