Compromís es suma al rebuig de la situació de la planta de biogàs de Picassent

Compromís per Picassent s’ha sumat al més de cent veïns i veïnes de Picassent que el passat dissabte van protestar per l’actual situació de la planta de biogàs de Picassent, gestionada per l’empresa Tramave. A la manifestació es va sumar el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez i la secretaria local de la coalició, Nereida Tarazona. Des de Compromís per Picassent entenem com intolerable que els veïns i veïnes de les rodalies de la planta de biogàs tinguen que patir molèsties diàries d’olor i de plagues de mosques i mosquits.

Des de Compromís hem exigit reiteradament a l’Ajuntament de Picassent, que és l’entitat que ha de pressionar a la Conselleria, per a que esta obligue a l’empresa a complir les condicions de salubritat que ha de tindre una explotació empresarial com aquesta.

El portaveu de Compromís a Picassent, Artur Hernández, també ha expressat la necessitat de demostrar el seu suport als veïns que es manifestaven i ha declarat que “és bonic vore com la gent ha eixit al carrer a protestar, però a la vegada és trist vore la inoperància i la ineficàcia per part dels polítics davant de causes com estes. Conselleria hauria de donar ja explicacions perquè no s’entén que estiga permetent açò. La seua passivitat resulta ja vergonyosa i denigrant”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Antonio Badia Molina diu:

    Alguien no esta actuando segun la Ley, la fiscalia deberia averiguar quien esta detras de esta ilegalidad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *