Compromís per Picassent s’ha sumat al més de cent veïns i veïnes de Picassent que el passat dissabte van protestar per l’actual situació de la planta de biogàs de Picassent, gestionada per l’empresa Tramave. A la manifestació es va sumar el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez i la secretaria local de la coalició, Nereida Tarazona. Des de Compromís per Picassent entenem com intolerable que els veïns i veïnes de les rodalies de la planta de biogàs tinguen que patir molèsties diàries d’olor i de plagues de mosques i mosquits.

Des de Compromís hem exigit reiteradament a l’Ajuntament de Picassent, que és l’entitat que ha de pressionar a la Conselleria, per a que esta obligue a l’empresa a complir les condicions de salubritat que ha de tindre una explotació empresarial com aquesta.

El portaveu de Compromís a Picassent, Artur Hernández, també ha expressat la necessitat de demostrar el seu suport als veïns que es manifestaven i ha declarat que “és bonic vore com la gent ha eixit al carrer a protestar, però a la vegada és trist vore la inoperància i la ineficàcia per part dels polítics davant de causes com estes. Conselleria hauria de donar ja explicacions perquè no s’entén que estiga permetent açò. La seua passivitat resulta ja vergonyosa i denigrant”.