El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, ha valorat molt negativament l’actitud presa pel PSOE de Picassent ahir al rebutjar el Pla d’Ocupació Local presentat per Compromís i destinat a crear llocs de treball per als més necessitats. Compromís  va manifestar durant el plenari on es va rebutjar la proposta la seua perplexitat pel rebuig sense condicions del Partit Socialista davant una proposta que té com a únic objectiu la creació de llocs de treball mitjançant un ingrés extraordinari de diners que l’Ajuntament no preveia i que damunt prové directament de la butxaca dels ciutadans i ciutadanes. Des de Compromís s’entén que amb aquesta decisió es torna a perdre l’oportunitat de donar-li al poble, a la gent, un futur, una oportunitat per eixir un poc millor d’aquesta situació. “No tenim cap dubte que la situació de les arques municipals és més que complicada, tot i que després s’encarreguen de propagar als quatre vents que hi ha superàvit i no s’escatima en posar cartells innecessaris per tot el poble de propaganda innecessària”, ha assegurat Artur Hernàndez.

El portaveu valencianista també ha assenyalat que des de Compromís es tenia “l’esperança, almenys, que intentaren arribar a algun acord, pactar una quantitat concreta per destinar-la a la creació d’aquest lloc de treball, però no. El que hi ha darrere d’açò es que han estat incapaços de gestionar un pressupost municipal que quan encara no tenia ni un mes de vigència ja no valia per a res. No han volgut fer l’esforç que el poble necessita”.

“El PSOE sap que els vora 400.000 euros que van a pujar els rebuts de l’IBI són una càrrega molt forta per a moltes famílies en la situació actual, i per això són còmplices de no fer res amb eixos diners que no siga tapar el forat que tenen al pressupost. El PSOE prefereix aprofitar els diners que li trauran als ciutadans per a continuar gestionant un pressupost municipal que prefereix la propaganda a crear treball. Ens sap molt greu veure com s’aprofiten de la pujada d’impostos injustificada del Govern de Rajoy, i el PSOE en canvi no fan res per tornar-los aquesta càrrega en llocs de treball”, ha conclòs Artur Hernàndez.