El plenari va decidir per unanimitat votar a favor de la proposta de Compromís de instar a l’equip de govern municipal a habilitar més zones infantils al nostre poble. Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, va deixar ben clara que la aquesta moció de Compromís cerca “fer possible que moltes les zones del poble, que degut a l’expansió urbanística ferotge, no han pogut gaudir de noves zones de jocs per a la canalla, tinguen llocs adients per als més menuts ”.

Durant el debat de la moció Artur Hernandez va explicar a l’equip de govern del PSOE que ells tenen la obligació de exigir a l’empresa contructora del nou mercat la col•locació d’una àrea de jocs per a xiquets que subsane el greuge històric d’esta zona en aquest sentit. Cal recordar que a la darrera comissió informativa, la regidora d’urbanisme va informar als grups de l’oposició que per part de l’empresa constructora del mercat s’havia decidit prescindir d’aquest parc (que hauria d’assumir l’empresa constructora dins del plan confianza). Situació que havia rebut el vist-i-plau del grup socialista i que des de Compromís s’ha vist com una situació inacceptable en tot moment.

Altra situació trista i de poca implicació en el benestar dels veïns, la trobem al barri de l’Omet, on existint un parc fet i inaugurat per l’actual alcaldessa, resta tancat en clau tots els dies. Som molts els que no entenem com un parc està tancat en clau tots els dies, la Coalició Compromís considera vergonyosa aquesta situació de cara als veïns. “El parc pertany a l’ajuntament i és l’ajuntament qui deu gestionar-lo i fer possible el seu ús per part de tots els veïns i veïnes”, ha assegurat el regidor de Compromís, Artur Hernàndez.

La situació curiosa s’ha produït quan el Partit Socialista ha anunciat que votaria en contra de la moció en un principi, però després d’escoltar les explicacions del regidor de Compromís, Artur Hernàndez, els socialistes han canviat el seu vot. “Sincerament, no sabem ni si sabien el que posava a la moció perquè en ella explicava ben clarament quina era la nostra postura. Després de llegir-la al plenari, de nou, han canviat el seu vot. Amb tot, ens alegra molt que el PSOE ens done la raó en un tema que venim defenent des de fa temps. Ara cal que es posen les piles per aconseguir allò que la moció demanda”, ha insistit el portaveu de Compromís.