Després de l’èxit de la primera  NIT DE LA TAPA I LA CANYA de Picassent us convidem este divendres 9 de març a partir de les 20 hores a la segona al Bar People. Des de la Coalició Compromís volem demostrar que es possible promocionar i donar suport al comerç local, i volem començar fent-ho amb la gastronomia i amb bona gent, amb vosaltres. Animeu-vos i participeu d’una nit de canyes i tapes per tan sols 5 euros.

Des de la Coalició Compromís creguem en la necessitat d’apostar decididament pel comerç local. Reivindiquem la necessitat que des de les institucions públiques es done suport a la xicoteta i mitjana empresa, als autònoms i que ells siguen part del motor econòmic dels nostres pobles.

Aquesta campanya vol ser una xicoteta mostra de com amb imaginació i suport es pot fer que la gent puga consumir d’una forma barata i així els nostres comerços puguen tirar endavant.La cosa és ben senzilla i fàcil. Nosaltres ho preparem tot, i tu tan sols has d’adquirir el teu Ticket per tan sols 5 euros que et permetrà poder tastar 5 consumicions en total (de beguda o de tapes).