Compromís per Picassent denuncia l’hermetisme i la paralització de la Conselleria d’Educació davant la sentència que el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià va dictar per a que es puga implantar una nova línea d’ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent i al Rei En Jaume de Xirivella.

Per aquest, motiu el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Panyella, ha fet arribar a la mesa de les Corts una pregunta amb sol·licitud de resposta oral en el pròxim ple de la institució. La pregunta del diputat de Compromís va dirigida a la consellera Maria José Català, i vol saber els motius pels quals la conselleria d’Educació, Cultura i Esport no ha complert els terminis de la sentència que obliga a la Generalitat a implantar una nova línia d’ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent.

“Ens sorprèn l’actitud mostrada per la conselleria d’Educació davant la sentencia. Tan sols tenen un camí que és implantar la nova línia d’Ensenyament en valencià a Sant Cristòfor, i de moment n s’estan complint els terminis que marca la sentència. És necessari que ens diguen quina és la data prevista que tenen per a complir-la”, ha assegurat el portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Artur Hernàndez.